Laat uw boiler plaatsen door Vansevenant-Vandamme

Als u gebruik wilt maken van warm water, dan is een boiler plaatsen een must. In deze warmwaterketel wordt het water opgewarmd en bewaard. Bij Sevenant-Vandamme vindt u een uitgebreid gamma boilers die onze technici graag voor u installeren.

Soorten boilers

Wilt u een boiler plaatsen of vernieuwen, dan heeft u bij ons de keuze uit:

 • Elektrische boilers
  In de meeste gevallen zijn deze boilers overal makkelijk te plaatsen.
 • Waterverwarmers op gas
  Een doorstroomtoestel verwarmt het water enkel op het moment van warmwaterafname en voorziet u onbeperkt van warm water.
 • Warmtepompboilers
  Milieubewuste klanten laten een energie-efficiënte warmtepompboiler plaatsen. Dit soort boiler gebruikt omgevingswarmte (lucht) om het water op te warmen en slaat die op in een voorraadvat.
 • Zonneboilers
  Een milieubewust alternatief is een zonneboiler plaatsen. Die gebruikt zonne-energie om water te verwarmen, waardoor u aardig kan besparen op de energiefactuur.

Opties & onderhoud

Bevat uw leidingwater veel calcium en magnesium en wilt u graag genieten van “zacht” water? Naast boilers plaatsen we ook waterontharders van BWT. Ook voor het onderhoud en alle herstellingen aan boilers van de merken Siemens, Junkers en Atlantic kunt u een beroep doen op ons. Contacteer ons gerust voor meer informatie!