Laat uw gaskachel plaatsen door Vansevenant-Vandamme

Wilt u een gaskachel plaatsen? Dan zit u nergens beter dan bij Vansevenant-Vandamme. We zijn een CERGA-gecertificeerd installateur en plaatsen uw kachel volgens de meest strikte veiligheidsnormen. 

Hoe gaan we te werk?

Vervanging van een bestaand toestel

Voldoet uw kachel niet meer aan de hedendaagse veiligheidsnormen of is het wegens ouderdom aan vervanging toe? Kom dan gerust eens langs in onze toonzaal om ons uitgebreide assortiment aan gas- en andere kachels te ontdekken. We geven u graag professioneel advies omtrent vermogen, opstellingsmogelijkheden enz. Als u dit wilt, gaan we tijdens een plaatsbezoek bij u thuis na wat er precies moet gebeuren. Wanneer we de gaskachel plaatsen, gebeurt dit steeds conform de wettelijke en technische voorschriften. Een goede installatie is belangrijk, een veilige installatie eveneens!

Nieuwe installatie

Wilt u een gaskachel plaatsen maar zijn de gasleidingen nog niet voorzien in uw woning, dan vertrekken we steeds vanuit een plaatsbezoek. Daarna voeren we een dimensionering van de installatie uit. In een volgende stap vindt de eigenlijke installatie plaats. Na de installatie ontvangt u van ons een CERGA-attest. Hierdoor zijn er geen verdere keuringen noodzakelijk, dus zijn er ook geen bijkomende kosten, en opent de gasmaatschappij meteen de teller.

Accumulatieverwarming

Naast gaskachels biedt Vansevenant-Vandamme ook accumulatieverwarming aan. Deze elektrische verwarming slaat ’s nachts de ongebruikte, goedkopere energie op en geeft deze overdag af. Ze worden niet voor niets “spaarkachels” genoemd.

Contacteer ons gerust voor meer informatie of een afspraak. Uw gaskachel of andere kachel plaatsen we met veel plezier!