Herstellingen & onderhoud van centrale verwarming en elektro

Heeft u dringend een technicus nodig voor het onderhoud van uw centrale verwarming? Krijgt u uw wasmachine plots niet meer aan de praat? Begeeft uw boiler het opeens? Contacteer ons dan meteen om uw toestel te herstellen. We zijn steeds snel ter plaatse om u uit de nood te helpen. 

Toestel defect, wat nu?

Elektrische apparaten maken ons het leven zoveel gemakkelijker. Wanneer een van uw toestellen er plots de brui aan geeft, wilt u die dan ook zo snel mogelijk laten herstellen. Vansevenant-Vandamme is u hierbij graag van dienst! Kom dus langs in onze winkel of contacteer ons telefonisch op het nummer 059/32 27 06. Voor minder dringende zaken kunt u ook het contactformulier invullen. We komen steeds zo snel mogelijk langs.

Hou indien mogelijk ook foutcodes en productiegegevens van uw toestel bij de hand. Zo kunnen we nog sneller het juiste probleem detecteren en efficiënter te werk gaan.

We voeren de meeste herstellingen meteen ter plaatse uit. Is dit toch niet mogelijk, dan herstellen we uw toestel in onze goed uitgeruste werkplaats. U kunt ook steeds het defecte toestel bij ons binnenbrengen voor herstelling.

Onderhoud

Om dergelijke toestanden te vermijden, laat u best op regelmatige basis een onderhoud uitvoeren van uw centrale verwarming of andere toestellen. Beter voorkomen dan genezen! Contacteer ons gerust telefonisch of online om een afspraak te maken.

  • AEG
  • Electrolux
  • Junkers
  • Siemens
  • Well-Straler
  • Zanussi