Installateur centrale verwarming

Is uw verwarmingsinstallatie aan vervanging toe en zoekt u een installateur van centrale verwarming of kachels in de regio Oostende? Vansevenant-Vandamme helpt u graag uit de nood!

Soorten verwarming

Kachels

Als het gaat om verwarming bent u bij installateur Vansevenant-Vandamme aan het juiste adres, zowel voor centrale verwarming als kachels. Verlangt u ook zo naar die gezellige warmte van een kachel om u op koude winteravonden aan te verwarmen? Bij Vansevenant-Vandamme heeft u een ruime keuze aan gaskachels en mazoutkachels van het merk Well Straler. De voordelen van verwarmen met gaskachels? U verwarmt de ruimte enkel op het ogenblik dat het nodig is. Daarnaast is een gaskachel ook een goede investering dankzij het lage verbruik en de voordelige installatiekost. En dan hebben we het nog niet over de gezelligheid van zo’n kachel gehad!  Ook voor kolen- en houtkachels van het merk Saey kunt u bij ons terecht. 

Centrale verwarming

Kiest u eerder voor het gemak van centrale verwarming, dan garanderen onze installaties met de toestellen van Junkers u een jarenlang comfort en bedrijfszekerheid.

Heeft u bouw- of renoveerplannen, schakel dan Vansevenant-Vandamme in als uw gespecialiseerde installateur van centrale verwarming en kachels! Contacteer ons voor een afspraak.

Verwarming