Uw elektrowinkel in Oostende

Elektro, verwarming en meer

Al sinds de oprichting in 1965 is Vansevenant-Vandamme een familiebedrijf in de strikte zin van het woord. Ondertussen staat de 2de en 3de generatie aan het roer en hebben we onze activiteiten over de jaren heen uitgebreid. Oorspronkelijk startten we met een elektrowinkel in Oostende. Kort nadien maakten ook de verkoop en installatie van verwarming, kachels en boilers deel uit van onze activiteiten. Ook allerhande keukenbenodigdheden zoals potten & pannen, bakgerief en zoveel meer behoren nu tot ons aanbod. Ons plan voor de toekomst? Ons gamma blijven uitbreiden en u steeds dezelfde service blijven bieden.

Waarom Vansevenant-Vandamme?

Familiale waarden vinden we heel belangrijk. U vindt bij ons niet alleen een ruim aanbod aan producten, u geniet hier ook van persoonlijk contact en begeleiding bij uw keuze. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Bovendien streven we ook een goede relatie met onze leveranciers na. Want ook daar profiteert u van mee. Zo kunnen we u in onze elektrowinkel in Oostende steeds het allernieuwste op de markt aanbieden.

Onze diensten stoppen niet als u bij ons de deur uitgaat. Is een van uw apparaten defect of heeft uw verwarmingsinstallatie een onderhoud nodig? Vansevenant-Vandamme staat garant voor alle herstellingen en onderhoudswerken.

Spring gerust binnen in onze elektrowinkel in Oostende of contacteer ons voor meer informatie of een afspraak.