Centrale verwarming regio Oostende

Vansevenant-Vandamme is gespecialiseerd in het plaatsen van centrale verwarming in en rond Oostende. Dankzij de talrijke mogelijkheden bieden we iedereen een oplossing op maat.

Mogelijkheden

De keuze bij de installatie van centrale verwarming begint al bij het soort ketel: gaat u voor een vloer- of een wandketel? Kiest u voor radiatoren of convectoren? Wilt u een verwarmingsinstallatie met of zonder warmwaterbereiding? En maakt u daarbij graag gebruik van een zonne- of warmtepompboiler? U merkt het, er zijn mogelijkheden te over. Net daarom vinden we het belangrijk om u zo goed mogelijk bij te staan met professioneel advies op maat.

Hoe gaan we te werk?

Wanneer u een installatie van een centrale verwarming bij ons bestelt, maken we eerst een afspraak voor een plaatsbezoek bij u thuis. Dit kan in of buiten Oostende zijn. Daar bespreken we uw wensen en bekijken we alle mogelijkheden. Hierna ontvangt u van ons een offerte. Na de ondertekening van de offerte spreken we af wanneer we uw centrale verwarming komen installeren. Zijn alle werken achter de rug, dan bezorgen we u de nodige attesten zoals het keuringsverslag, verbrandingsattest en eventueel het CERGA-attest voor nieuwe gasleidingen.

Bent u op zoek naar een installateur van centrale verwarming regio Oostende? Vansevenant-Vandamme helpt u graag verder. Contacteer ons voor meer informatie of een afspraak. Ook voor het onderhoud of herstellingen aan uw installatie komen we graag langs!